Vingino YZO Zwemshorts

YrBYyHg7fI
Vingino YZO - Zwemshorts

Materiaal & wasvoorschrift

Materiaal buitenlaag 100% polyester

Alles over dit product

Heuphoogte Normaal

Broekzakken Achterzakken, zijzakken

Artikelnummer V2084C00D-K11

Vingino YZO - Zwemshorts Vingino YZO - Zwemshorts Vingino YZO - Zwemshorts
ONeill Muts
Puma heren joggingbroek Grijs
Made by SARENZA Notting Heels 1 Blauw

Een docent wiskunde zoekende naar zijn onderwijsvisie

Patrizia Pepe SKIRT Minirok
Pedagogiek — De plicht om weerstand tebieden
Clarks Palm Glowdames sandalen Zwart
jvremoortere Seidensticker TAILORED FIT Zakelijk overhemd
Stonefly Neptune 3 Blauw
, Kickers Wapa Bruin
, Doucals Brice Zwart
, Tamaris Heart Sole Zwarte Enkellaarsjes

Een maandje of twee geleden heb ik de Hip Beige Sneakers
van Simon Verwer van dit boekje van de Franse pedagoog Philip Meirieu aangeschaft.

Een boek dat tot denken aanzet over mijn rol als docent. De focus in het onderwijs ligt nu veel op het presteren en het behalen van resultaten. De pedagogiek lijkt daarin terrein te verliezen, maar blijk o zo noodzakelijk te zijn.

Afgelopen zaterdag verscheen een artikel in de NRC Next “ Sanetta Bikini
” over de toenemende prikkelrijke samenleving. Dat gaat o.a. ten kosten van de nachtrust en het concentratievermogen.

Meirieu roept in zijn boek op om weerstand te gaan bieden. Niet alleen gericht aan volwassenen werkzaam in het onderwijs, maar weerstand gaan bieden als samenleving. Weerstand tegen de adolescenten van nu.

Jongeren van nu wordt verweten alleen in het nu te leven. De opkomst van sociale media lijkt duaal te zijn: enerzijds verbinden jongeren zich in allerlei groepen vanuit een gevonden gemeenschappelijkheid. Anderzijds is die verbondenheid vluchtig en oppervlakkig. Als jongeren iets willen, dan moet dat direct. Je aanpassen aan het gewenste gedrag, gewenste gedachten en meningen is een vereiste, of je ligt uit de groep. Het individu kan geen individu meer zijn.

Meirieu stelt dat het gezag in onze samenleving dat vanuit de jaren opgebouwd is in structuren en regels, een democratische samenleving is. Vanuit het democratische principe kan een samenleving alleen legitiem zijn als de autoriteiten daarin betwistbaar zijn. Het probleem ontstaat nu dat de huidige individuen zich niet meer kunnen of durven onderscheiden. De democratie kan niet meer betwist worden. Meirieu schrijft daarover:

De uitdaging van het hedendaagse onderwijs is dus niet het herstellen van gezag. De uitdaging ligt in het ondersteunen van jongeren in het ontwikkelen van hun vermogen om weerstand te bieden, zodat zij degenen aan wie zij zich blind hebben onderworpen leren tegenspreken.

Je voert de oefening leunend uit, maar liever wat hoger dan op een bankje, dus bijvoorbeeld op de rugleuning van een bankje, of – als het niet druk is in de gym – op een dumbbellrack.

Bent-over dumbbell lateral raises doe je het beste op een incline bankje, omdat je dan je lichaam niet hoeft te stabileren tijdens de oefening. Zo blijft vooral je onderrug buiten schot. Om de rear delts optimaal te stimuleren, doe je het volgende:

1. Druk je schouders, gedurende de hele oefening, zo ver mogelijk naar voren, alsof je met dumbbells over de vloer wilt schrapen;

2. Gebruik een halve tot 2/3 range of motion (ROM). Ga dus niet volledig parallel met je armen, maar stop bij een hoek van pakweg 45 graden met de vloer. Zo laat je de rugspieren grotendeels ongemoeid en zorg je voor constante spanning op de rear delts.

Beige Marco Tozzi Pump

Bij reverse flyes gebruik je standaard een neutrale greep, met je handpalmen naar elkaar toe. Dit spreekt bij de gegeven beweging je rear delts het beste aan, zoals onderzoek van hypertrofie-expert Brad Schoenfeld heeft uitgewezen.

Een van YouTube-orakel Scott Herman: doe cable raises op de volgende wijze voor een betere mind-muscle connection.

Buig voorover totdat je borst zowat parallel is aan de vloer. Houd je schouders in een neutrale positie, dus niet je schouderbladen samenknijpen. En behoud gedurende de hele oefening een lichte buiging in je elleboog.

De crux van de oefening is tweeledig:

1. Trek het gewicht zo ver mogelijk bij je lichaam vandaan en dan pas naar achteren;

2. Draai aan het eind van de beweging je pols, zodat je duim naar achteren wijst als je die zou uitsteken (wat je ter controle eventueel ook kunt doen). Door dit roteren leg je extra nadruk op de rear delt.

Omgekeerd vlinderen op een pec-deckmachine is één van de populairste oefeningen voor de rear delts. Maar ook voor deze oefening geldt dat je beter een stukje van de ROM afsnijdt (ongeveer 1/3) om de achterkant van je schouders zoveel mogelijk te isoleren. Dus niet volledig horizontaal gaan met je armen, tenzij je er liever een oefening voor je totale bovenrug van maakt. Druk je schouders wederom zo ver mogelijk naar voren.

Guess SPITZENSAUMSHIRT Top
zijn in feite rear delt rows, maar in plaats van naar je middel of buik, trek je de weerstand naar je gezicht. Daardoor worden je rear delts op een unieke en uiterst effectieve manier gestimuleerd. Maar ook je traps en rhomboids krijgen er flink van langs. Het is dus geen isolatieoefening voor je rear delts, maar ze is naar onze mening onmisbaar voor een volledige ontwikkeling van deze spieren, en eigenlijk voor meer diepte (dikte) in de gehele bovenrug.

Craft RACE BIKE Pet
· Vanessa Wu Zwarte Sandalen met Glitters
· Vervulling profetie over Dode Zee is begonnen

Vervulling profetie over Dode Zee is begonnen

In de Adidas Performance Altarun Cf K Roze
dat een zoutgehalte heeft dat bijna tien keer hoger is dan de oceaan, kan niets leven – althans, dat dachten wetenschappers tot voor kort. Wetenschappelijk onderzoek heeft het bestaan van leven op de bodem van de zee bewezen, maar als gevolg van een unieke samenloop van omstandigheden begonnen er zelfs tekenen van leven te verschijnen op de oevers, precies zoals het is beschreven in het boek van de Profeten.Een jonge vrouw die een trektocht maakte door de natuur, was onlangs verbijsterd toen ze zoetwatervijvers met vis op de oevers van de Dode Zee ontdekte. Samantha Siegel, een joodse vrouw die in Jeruzalem woont, maakt vaak uitstapjes naar de woestijn en deze oude zee. Bij een recent bezoek ontdekte ze een onlogisch schouwspel met bijzondere betekenis: voor haar ogen ontrolde zich een profetie, die de natuurwetten scheen tegen te spreken.

De Dode Zee is, zoals de naam al aangeeft, dood. Hij ligt meer dan 400 meter onder de zeespiegel, het laagste punt op droog land. In het ultra-zoute water kan geen leven bestaan en de oevers zijn bedekt met een dikke laag zout, die alle planten doodt.

De onherbergzaamheid van deze zee is al eeuwenlang gedocumenteerd. Een mozaïek op de vloer van een kerk in Medeba, Jordanië, die een kaart toont voor Byzantijnse pelgrims op weg naar het Heilige Land, illustreert dit. Het toont een afbeelding van vissen, die in de rivier de Jordaan naar beneden zwemmen en dan, zodra ze aankomen bij het water van de Dode Zee, zich omdraaien.

De Bijbel beschrijft echter een heel ander beeld van de regio. Lot keek uit over de vallei, waar nu de Dode Zee is en zag een ongelooflijk vruchtbare en waterrijke regio.

De Bijbel vertelt dat het landschap veranderde in een woestenij, na de vernietiging van Sodom en Gomorra met vuur en zwavel. De mensen die vandaag de Dode Zee bezoeken, kunnen zich in de droge regio van vandaag inderdaad moeilijk een tuin voorstellen.

Nog verbazingwekkender zijn de Messiaanse profetieën, die zeggen dat water vanuit Jeruzalem in oostelijke richting naar de Dode Zee zal stromen en deze bittere wateren zal vullen met vis en dat de omliggende woestijn vol met leven zal zijn.

Het waterpeil in de Dode Zee daalt elk jaar met de ongelooflijke snelheid van tot één meter. Dit komt doordat water uit de Jordaan wordt onttrokken voor landbouwdoeleinden en door verdamping als gevolg van exploitatie van de mineralen van de Dode Zee. Het dalende waterpeil heeft geleid tot zinkgaten, die op de oevers van de Dode Zee verschijnen. Tijdens een bezoek aan de dorre regio ontdekte Siegel dat veel van deze poelen gevuld zijn met vers zoet water en zelfs nog ongelooflijker, met vis.

Het bewijs is onmiskenbaar. Siegel produceerde een video*, waarin je duidelijk de vis ziet zwemmen aan de oevers van de Dode Zee en ze filmt zichzelf, terwijl ze in een grote poel zwemt, omgeven door groene planten.

Zoet water in de Dode Zee is er een duidelijk voorbeeld van hoe de profeten in staat waren om dingen te zien, die voor wetenschappers gedurende duizenden jaren verborgen bleven. In 2011 stuurde een team van onderzoekers van de Ben Goerion Universiteit in de Negev duikers naar de bodem van de Dode Zee. Deze inspanning leverde ernstige technische moeilijkheden op, daar de super-zoute omgeving normale duikuitrusting onbruikbaar maakt. Het was de eerste keer dat zo’n duik ooit gemaakt werd en wat ze ontdekten was verbazingwekkend.

De onderzoekers ontdekten enorme kraters op de zeebodem, 15 meter in doorsnee en 20 meter diep. Zoet water stroomde uit deze kraters, die waren bedekt met matten van micro-organismen, waaruit blijkt dat de Dode Zee niet helemaal dood was. Het begin van de profetie is er al en wacht om vervuld te worden.

Misschien is het meest opvallende aspect van deze Bijbelse profetie, die in het volle zicht verschijnt, zoals Siegel in haar video verklaarde: “Dit is geweldig en niemand, die er echt over spreekt.”

Over de auteur:

Vertaling: PoF

(*NB in de video vergelijkt Samantha de aarde met het vrouwelijk lichaam en noemt haar “moeder aarde”. Ondanks dat is haar analyse opvallend. PoF-SP)

Bron:

“Op die dag zal het geschieden dat er levend water vanuit Jeruzalem zal stromen, de ene helft ervan naar de zee in het oosten en de andere helft naar de zee in het westen; ’s zomers en ‘s winters zal het plaatsvinden.”