Kost Albe 76B2 Groen

u7K0rRrRtb
Kost Albe 76B2 Groen
Type Veterschoenen
Ref. 160483
Seizoen Herfst/Winter
Breedte Standaard
Land van fabricage Frankrijk
Constructie Gesoldeerd
Referentiemaat 42
Kleur Groen
Hakhoogte 2 cm
Voeringstof Leer/textiel
Bovenkant / Schacht Leer
Binnenzool Leer
Buitenzool Synthetisch materiaal
Kost Albe 76B2 Groen Kost Albe 76B2 Groen Kost Albe 76B2 Groen Kost Albe 76B2 Groen Kost Albe 76B2 Groen

U bent patiënt

Mond-, Kaak- en Aangezichtsheelkunde
Raadpleging

Raadplegingsschema Raadpleging is enkel mogelijk na afspraak. Hiervoor neemt u contact op met het secretariaat op het nummer 053 72 41 43.

Raadplegingsschema

Noot: voor raadplegingen bij dokter M. Praet (stomatologe) op campus Asse (maandag-, woensdag- en vrijdagnamiddag), bel 02 300 63 45

Dringende raadpleging Voor een dringende raadpleging neemt u contact op met het secretariaat en vermeldt de aard van het probleem. Bij hoogdringendheid kan u zich rechtstreeks op de spoedopname van het ziekenhuis aanbieden.

Dringende raadpleging

Waar aanmelden? Bij ieder bezoek dient u zich nu eerst aan te melden aan de dienst inschrijvingen - opnameom u te laten registreren. Daarna mag u zich aanmeldenop het secretariaat:

Waar aanmelden?

Wat doen wij

Ons werkterrein omvat de diagnostiek en behandeling van aandoeningen en/of afwijkingen ter hoogte van hoofd en hals.

Er zijn een 7-tal subdisciplines te onderscheiden die onze bijzondere aandacht krijgen:

Mondziekten en Mondheelkunde

Voorbeelden:

Implantologie (vervangen van tanden door implantaten)

Orthognatischeheelkunde (kaakoperaties)

Esthetische aangezichtsheelkunde

Voorbeelden:

Traumatologie

diagnostiek en behandeling van aangezichtsbreuken

Speekselklieraandoeningen

Oncologie van hoofd en hals: behandeling van goedaardige en kwaadaardige gezwellen van hoofd en hals

Patiëntinfo

Wijsheidstanden en geretineerde elementen

Wortelpuntbehandeling of apexresectie en cysten

Timberland Killington 6 In Boot Beige

Implantaten

Artsen
Van den Eynde, Herman
Dune AURRORA Rood
(Diensthoofd)
Knockaert, Bart
Le Coq Sportif Dynacomf Mesh Blauw
Praet, Mieke
Mond-, Kaak- en Aangezichtsheelkunde
Levis Turlock 20 Bruin
Mond-, Kaak- en Aangezichtsheelkunde
Contactinfo

Het secretariaat van onze dienst is gecentraliseerd op de campus Aalst. Ook voor raadplegingen op de campus Asse en Ninove kunt u ons op dit secretariaat contacteren, via:

Het verslag van de ambtenaartoont aan dat vele paletten met conserven –fruit op siroop, tonijn, tomaten… –te vinden waren die twee jaar lang niet werden aangeraakt of aangewend. Hierdoor was veel eten ver voorbij dehoudbaarheidsdatum. Bij de verdorven goederen: maar liefst 1.200 dozen rijstpap en twee ganse paletten rijst, respectievelijk 1 maand en 2 maand over datum.

Het wanbeheer ging verder. Er was klaarblijkelijk zelfsgeen inventaris opgesteld van de hulp. In het rapport stelde de controleur dat hij “ernstige problemen [heeft] vastgesteld bij Samusocial” en er “geen enkele vorm van inventaris [bleek] te bestaan” van de voedselhulp . Nochtansmoet een met overheidsgeld gefinancierde vzw als Samusocial instaan voor meer dan houdbaarheidsdata respecteren. Het moet er ook voor zorgen dat voedsel correct bereid en verdeeld wordt. Zo staat ook in het rapport te lezen.

Het wanbeheer bleek zelfs zo ver te gaan dat de relatie met de Voedselbank volledig naar de knoppen was. Samusocial kreeg immers tot vorig jaar niet alleen eten van het Europees Voedselprogramma, maar elke maand ook enkele honderden kilo’s droge voeding van de Voedselbank. Echter lietSamusocial die voeding gewoon vaak staan bij de mensen van de Voedselbank, ook na verschillende herinneringstelefoontjes.

“Uiteindelijk hebben we gevraagd of ze wel nood hadden aan onze voedselpakketten, maar dan bleek dat er niemand daarop kon antwoorden. Er was met andere woorden niemand verantwoordelijk. Dat kon voor ons niet door de beugel.” , verteltgedelegeerd bestuurder van Voedselbank Brussel-Brabant Tony Michiels aan De Morgen.

De onthullingen rond Samusocial hebben reeds zware politieke gevolgen gehad. De hele PS kwam vorige maandin opspraak toen bleek dat de Samusocial in 2016 alleen al 60.000 euro aan zitpenningen uitdeelde aanhet bestuur. Dat bestuur was doorspekt met PS-leden waaronder de toenmalige Brusselse burgemeester Yvan Mayeur en OCMW-voorzitter Pascale Peraïta. Het zou gegaan hebben om140 euro per zitting per persoon, maarvoor de vele vergaderingen bleek geen bewijs voorhanden te zijn. Hierna bleek dan nog eens dat de opgestreken zitgelden van Peraïta en Mayeur hoger zouden zijn dan aangenomen.

Notulen RvB #Samusocial veelzeggend. Kosten advocaat Peraïta nav schandalen in 2013 (o.a. exorbitante vergoedingen) w betaald dr Samusocial! pic.twitter.com/6Ur51njeng

Geox D LAMULAY D D825DD Blauw
· Actueel · Vervulling profetie over Dode Zee is begonnen

Nike W Air Max 90 Ultra 20 Flyknit Blauw

In de Dode Zee dat een zoutgehalte heeft dat bijna tien keer hoger is dan de oceaan, kan niets leven – althans, dat dachten wetenschappers tot voor kort. Wetenschappelijk onderzoek heeft het bestaan van leven op de bodem van de zee bewezen, maar als gevolg van een unieke samenloop van omstandigheden begonnen er zelfs tekenen van leven te verschijnen op de oevers, precies zoals het is beschreven in het boek van de Profeten.Een jonge vrouw die een trektocht maakte door de natuur, was onlangs verbijsterd toen ze zoetwatervijvers met vis op de oevers van de Dode Zee ontdekte. Samantha Siegel, een joodse vrouw die in Jeruzalem woont, maakt vaak uitstapjes naar de woestijn en deze oude zee. Bij een recent bezoek ontdekte ze een onlogisch schouwspel met bijzondere betekenis: voor haar ogen ontrolde zich een profetie, die de natuurwetten scheen tegen te spreken.

De Dode Zee is, zoals de naam al aangeeft, dood. Hij ligt meer dan 400 meter onder de zeespiegel, het laagste punt op droog land. In het ultra-zoute water kan geen leven bestaan en de oevers zijn bedekt met een dikke laag zout, die alle planten doodt.

De onherbergzaamheid van deze zee is al eeuwenlang gedocumenteerd. Een mozaïek op de vloer van een kerk in Medeba, Jordanië, die een kaart toont voor Byzantijnse pelgrims op weg naar het Heilige Land, illustreert dit. Het toont een afbeelding van vissen, die in de rivier de Jordaan naar beneden zwemmen en dan, zodra ze aankomen bij het water van de Dode Zee, zich omdraaien.

De Bijbel beschrijft echter een heel ander beeld van de regio. Lot keek uit over de vallei, waar nu de Dode Zee is en zag een ongelooflijk vruchtbare en waterrijke regio.

De Bijbel vertelt dat het landschap veranderde in een woestenij, na de vernietiging van Sodom en Gomorra met vuur en zwavel. De mensen die vandaag de Dode Zee bezoeken, kunnen zich in de droge regio van vandaag inderdaad moeilijk een tuin voorstellen.

Nog verbazingwekkender zijn de Messiaanse profetieën, die zeggen dat water vanuit Jeruzalem in oostelijke richting naar de Dode Zee zal stromen en deze bittere wateren zal vullen met vis en dat de omliggende woestijn vol met leven zal zijn.

Het waterpeil in de Dode Zee daalt elk jaar met de ongelooflijke snelheid van tot één meter. Dit komt doordat water uit de Jordaan wordt onttrokken voor landbouwdoeleinden en door verdamping als gevolg van exploitatie van de mineralen van de Dode Zee. Het dalende waterpeil heeft geleid tot zinkgaten, die op de oevers van de Dode Zee verschijnen. Tijdens een bezoek aan de dorre regio ontdekte Siegel dat veel van deze poelen gevuld zijn met vers zoet water en zelfs nog ongelooflijker, met vis.

Het bewijs is onmiskenbaar. Siegel produceerde een video*, waarin je duidelijk de vis ziet zwemmen aan de oevers van de Dode Zee en ze filmt zichzelf, terwijl ze in een grote poel zwemt, omgeven door groene planten.

Zoet water in de Dode Zee is er een duidelijk voorbeeld van hoe de profeten in staat waren om dingen te zien, die voor wetenschappers gedurende duizenden jaren verborgen bleven. In 2011 stuurde een team van onderzoekers van de Ben Goerion Universiteit in de Negev duikers naar de bodem van de Dode Zee. Deze inspanning leverde ernstige technische moeilijkheden op, daar de super-zoute omgeving normale duikuitrusting onbruikbaar maakt. Het was de eerste keer dat zo’n duik ooit gemaakt werd en wat ze ontdekten was verbazingwekkend.

De onderzoekers ontdekten enorme kraters op de zeebodem, 15 meter in doorsnee en 20 meter diep. Zoet water stroomde uit deze kraters, die waren bedekt met matten van micro-organismen, waaruit blijkt dat de Dode Zee niet helemaal dood was. Het begin van de profetie is er al en wacht om vervuld te worden.

Misschien is het meest opvallende aspect van deze Bijbelse profetie, die in het volle zicht verschijnt, zoals Siegel in haar video verklaarde: “Dit is geweldig en niemand, die er echt over spreekt.”

Over de auteur:

Vertaling: PoF

(*NB in de video vergelijkt Samantha de aarde met het vrouwelijk lichaam en noemt haar “moeder aarde”. Ondanks dat is haar analyse opvallend. PoF-SP)

Bron:

“Op die dag zal het geschieden dat er levend water vanuit Jeruzalem zal stromen, de ene helft ervan naar de zee in het oosten en de andere helft naar de zee in het westen; ’s zomers en ‘s winters zal het plaatsvinden.”